Napközis falmászótábor 2019


Idén is várjuk szeretettel 6 éves kortól a sportolni vágyó gyermekeket a

Műfal Napközis Falmászó Táborában!

Ha kalandos táborra vágysz, itt a helyed! Az se baj, ha kezdő vagy, megismertetünk a különböző mászótechnikákkal és eszközökkel, egészen az alapoktól kezdve. Kipróbálhatjátok a sziklamászást, valamint lehetőségetek lesz más sportokban is elfáradni, így változatosabb lesz a nálunk töltött idő! Minden programot a Ti saját erőtökhöz, képességetekhez igazítunk, éppen ezért a falmászó edzéseken garantált lesz az egyéni fejlődés (és az izomláz) ☺

Időpontok:

június 17 – 21.

augusztus 26 – 30.

Egy – egy csoport csak akkor indul el, ha minimum 10 fő jelentkezik!

Árak:

5 napos tábor ára: 33 000 Ft/fő

Testvérkedvezménnyel: 30.000 Ft/fő    

MAFC tagságival: 30.000 Ft/fő

Helyszín, érkezés:

Műfal Falmászó Terem (BME Sportközpont, 1111 Budapest, Bertalan Lajos u. 4-6.)

Törzsidő: 09:00 – 15:00

Érkezés: 07:30-tól
Hazamenetel: 16:30-ig

Öltözet:

A tábor ideje alatt, mint ahogy mászásnál is érdemes kényelmes laza ruházatban lenni.  Hozzatok magatokkal váltóruhát, sportcipőt. Ha pedig van saját mászócipőtök, felszerelésetek, használhatjátok majd.

Étkezés:

A meleg ebéd mellett tízórait és uzsonnát is fogtok kapni (friss gyümölcsök, müzli szelet, pékáru, ásványvíz, üdítő stb.). Kérünk Titeket, hogy ha van valamilyen ételallergiátok, vagy különleges étrendetek van, hozzatok magatokkal ennek megfelelő harapnivalót.

Sziklamászás, kirándulás:

Ha az időjárás engedi, a szerdai napon kirándulni, sziklát mászni viszünk Titeket a Kis-Svábhegyre. Kérünk Titeket, hogy legyen Nálatok BKV bérlet/jegy (a 212-es busszal fogunk menni), valamint esőkabát, pulóver, kis hátizsák (ha van, sisak). Mivel egész nap kint leszünk a szabadban, nem fogunk visszaérni ebédelni, ezért hozzatok magatokkal szendvicset és innivalót is.

Jelentkezés és információ:

Jelentkezni az info@mufal.hu email címen tudtok, a lentebb letölthető, kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével és az előleg megfizetésével személyesen vagy átutalással. Ha bármilyen további kérdésetek merül fel, szintén ezen az e-mail címen kaphattok rá választ.

Valamint a +3620-9816554 -es telefonszámon!

Találkozunk a mászóteremben!

A tábor fenti tájékoztatója letölthető innen:

Tajekoztato tájékoztató

A letölthető jelentkezési lapok a táborok időpontjainak megfelelően:

Június 17-21

Augusztus 26-30